Aura Soma is een krachtige kleurentherapie die er op gericht is de mens weer in balans te brengen en op een harmonieuze manier bewustwordingsprocessen te ondersteunen. Aura Soma is ontwikkeld door Vicky Wall, een apothekeres uit Engeland.

 

De vele Aura Soma flessen bevatten alle kleuren van de regenboog. Deze kleuren vormen samen het licht en dit is een onmisbaar deel van ons leven. Zonder licht is er immers geen leven. De inhoud van de flessen bestaat uit een combinatie van essentiŽle oliŽn, kruiden, kristalenergie, water en kleuren.

 

Er zijn ruim honderd kleurencombinaties. Uit deze flessen kies je er vier die jou het meeste aanspreken. De kleuren die je uitkiest zeggen veel over wie je bent, wat je talenten zijn, maar ook wat je uitdagingen zijn. Aura Soma kies je met je hart, waardoor je het nooit fout kunt kiezen. Het is zo verassend welke aspecten van jezelf naar bovenkomen...... talenten, wensen, verdriet, boosheid, liefde .... noem maar op. Ieder flesje heeft zo zijn eigen kwaliteiten... 

Door de uitleg die je er bij krijgt ontstaat er meer zelfbewustzijn en kun je meer vanuit je eigen kracht gaan leven.
Door het gebruik van de juiste fles wordt je ondersteund om het beste uit jezelf te halen.

Hetty Punt, De Graafschap 108, 2904 XW Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4229969, Mobiel 06-19082503, Email: truebalance@live.nl

Aura Soma

Tekstvak: Voor de ware balans in je leven!
BalanceTrue