BalanceTrue

Bloesemremedies

Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding Bloesemtherapie gevolgd bij Bloesemremedies Nederland. Ik ben enthousiast geworden over het gebruik van bloesemremedies vanwege hun bijzondere eigenschappen. Zo kunnen ze onder andere worden ingezet om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen of lang vastgeroeste gedragspatronen te veranderen.

 

Bloesemremedies worden gemaakt van bomen, planten en paddenstoelen en bevatten de levenskracht en levensenergie hiervan. Ze kunnen zowel in- als uitwendig worden gebruikt. Elke boom, plant of paddenstoel heeft een eigen werking, en je kunt leren deze werking af te lezen van de vorm en de eigenschappen van de betreffende plant. Aan de eigenschappen van de plant kun je zien op welke manier zij mensen kan ondersteunen in hun groei en heelwording.

 

Als je bijv. Zevenblad neemt, dan is dat een plant die heel veel voorkomt en bijna onuitroeibaar is door haar krachtige wortelsysteem. Zodra een van de uitlopers van de wortels afbreekt begint deze een geheel nieuwe plant. Als bloesemremedie maakt Zevenblad je sterker en helpt je om meer voor jezelf op te komen, waardoor je jezelf beter kunt gaan ontwikkelen.

 

Bloesemremedies kunnen bij tal van problemen worden ingezet, zoals allerlei angsten, gevoel van depressie, agressie, problemen afkomstig uit de kindertijd, problemen met communicatie, energiegebrek, aurabescherming en ook fysieke problemen, zoals bijv. een stijve rug of een te lage immuniteit. Zij kunnen helpen het lichaam te ontgiften en te regenereren.

 

Zij vormen een waardevolle ondersteuning van alle bewustwordings- en genezingsprocessen.

Hetty Punt, De Graafschap 108, 2904 XW Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4229969, Mobiel 06-19082503, Email: truebalance@live.nl

Tekstvak: Voor de ware balans in je leven!